Protetica Dentara

Protetica Dentara

Protetica dentara inseamna refacerea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, protezare pe implanturi.
Atunci cand, din diverse motive, din dinte lipseste o portiune ce nu poate fi refacuta prin obturatie sau peretii dentari sunt prea subtiri pentru a sustine presiunile masticatorii, este necesara acoperirea dintelui cu o coroana de invelis.
De asemenea, cand lipseste un dinte de pe arcada si spatiul gol e marginit de dinti ce nu sunt integri ci prezinta carii sau obturatii coronare se recurge la realizarea unei punti dentare. Se imbraca dintii limitrofi si se acopera spatiul edentat cu o coroana care sa refaca fizionomia si functionalitatea.
Cand spatiul ramas gol dupa extractia unui dinte e marginit de dinti integri se recomanda implantul dentar pentru refacerea arcadei incomplete.
Atunci cand pacientul pierde un numar mare de dinti si, din diverse motive acestia nu pot fi inlocuiti prin lucrari fixe, se recurge la lucrari protetice mobile, proteze ce trebuie igienizate dupa fiecare masa.
Folosim materiale de cea mai buna calitate si colaboram cu tehnicieni foarte bine pregatiti, de aceea va oferim lucrari personalizate, ce redau atat estetica, dar si functionalitatea dintolor naturali.
Realizam:
– fatete ceramice sau din compozit;
– coroane pe implant;
– coroane si punti din portelan pe suport metalic;
– coroane si punti din portelan pe suport de zirconiu;
– lucrari din portelan fara suport metalic;
– proteze acrilice si elastice, totale si partiale
– proteze pe implanturi;
– proteze scheletate cu sisteme speciale de prindere si mentinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *